Nieuwe reactie geplaatst

Reactie is verwijderd

Reageren mislukt: Reacties zijn op dit moment uitgeschakelt

Reageren mislukt: Robot gedetecteerd

maandag 3 februari. De nacht zijn we goed doorgekomen. De wanden hebben ondertussen door ons verwarmingsgedrag een betere temperatuur gekregen. Je zou haast gaan twijfelen om toch in de bergen te blijven,maar niets kan ons meer weerhouden. Om met het bekende lied van Maggie Mc Neal te spreken. Terug naar de kust!!!! De weg naar de snelweg is bekend terrein voor ons en rond het middaguur rijden we Muscat binnen. Onze hotelkeuze is het Crown Plaza,waar we tien dagen geleden geluncht hebben. Voor onze geruststelling gaan we nog langs een paar andere hotels. We hebben de goede keuze gemaakt. We boeken voor twee nachten op de meest mooie denkbare plek met een prachtig uitzicht over de baai van Oman met zijn brede strand. Pakken nog een uurtje zon mee. Kunnen ‘s avonds niet buiten eten vanwege de koude wind. Dinsdag 4 februari. Een dag van luieren.Langs het strand lopen en wat zwemmen in het warme water van het zwembad. Genietend van het prachtige uitzicht over het lange strand. Op het terras een moslim vrouw met sluier rokend en een Heineken biertje in haar hand. Uniek. Het heeft zijn tijd nodig,maar ook hier gaat de ontwikkeling verder. Stiekem een foto van gemaakt. Onze dag afgesloten op het terras van het Perzische restaurant .Genietend van de zwoele avond met het unieke uitzicht.

Afbeeldingen


Laat een reactie achter

Hoeveel is 5 + 10?
Uw reactie is geplaatst!


Reacties

Ab Stamer 08 Februari 2020

Mooie ervaringsverhalen en prachtige foto"s.Nog en paar dagen en jullie zitten hier weer aan de rode en witte wijn ! Geniet nog een paar dagen en een goede thuisreis.

Marianne 08 Februari 2020

Wat een prachtige foto's weer Carla. En wat een leuke foto van jullie tweetjes. Ziet er uit als een pas verliefd stel die heel gelukkig zijn met elkaar. Wat een prachtige avonturen en belevenissen hebben jullie weer meegemaakt. Nog een weekje en dan zit de reis er weer op volgens mij. Wij vertrekken volgende week weer naar Frankrijk dus ik denk dat we elkaar niet meer zullen zien. We bellen wel. Liefs en nog een fijne reis. Hans en Marianne

John en Ria Versteeg 08 Februari 2020

leuke foto, Carla. Wij hebben ook ooit zoiets mee gemaakt in Penang waar twee vol in het zwart geklede en gesluierde dames ons hotel voorbij vlogen, getrokken door een speedboot. Het gieren van het lachen en het geschreeuw was duidelijk het bewijs van hoeveel plezier ze hadden

Mia 07 Februari 2020

Nou, dat hebben jullie wel verdiend hoor, die luxe en warmte van het Crown Plaza na die ijskoude kale bergen. Glaasje Heineken erbij... proost!

Marlou 07 Februari 2020

Leuk, die laatste foto: zo gelukkig samen...

Hansje Boer 07 Februari 2020

Zoooo ! Dat ziet er weer geweldig uit. Dat hebben jullie goed gedaan. Lieve groet, Hansje

Anneke 07 Februari 2020

Wat een prachtige plaatjes,ik was nog even bij Bob in zijn thermo ondergoed.????

nel en wim 07 Februari 2020

Carla en Bob Wat een verschil met dat kale zanderige koude achterland. Wat een prachtige foto's. Het genieten stralen jullie van de foto's af. Geweldig. Lekker genieten !