Alle Reizen

Het bruisende Dubai,dat jaarlijks meer dan 14 miljoen toeristen van over de hele wereld verwelkomt, zal ons waarschijnlijk verbazen. Het hoogste gebouw ter wereld : de Burj Khalifa.De grootste shopping mall met de grootste fonteinen. De huidige heerser is sjeik Mohammed bin Rashid al Maktoum. Het emiraat Abu Dhabi. Daar herinnert nog weinig aan het eens vissersdorpje. Nu oogt de hoofdstad groen en verrijzen er wolkenkrabbers,luxe hotels en worden zanderige eilanden omgetoverd tot internationaal geprezen ontspanning-en kunstdistricten. Kosten nog moeite zijn gespaard om het prachtige Louvre Abu zijn deuren te laten openen. Oman Officieel het sultanaat Oman. Het heeft een oppervlakte van309.500 km2 De hoofdstad is Musqat. Het staatshoofd Sultan Qaboes bin Said Al Said,die in 1970 hoge prioriteit aan de modernisering van het land gaf. Het is een gematigd islamitisch land met respect voor andere geloven. Er leven 3.400.000 mensen

Bekijk verhalen...

We gaan naar Midden Amerika, culturen van de Maya's en de Azteken. Onze reis duurt 8 weken. We vertrekken dinsdag 15 januari 2019 en zijn terug op maandag 11 maart 2019.

Bekijk verhalen...

Reis naar Peru,Ecuador en de Galapagos eilanden.

We gaan weer naar ons geliefde Zuid Amerika met zijn oude culturen. Onze reis duurt 6 weken. We vertrekken dinsdag 16 januari 2018 en zijn weer terug op woensdag 28 februari 2018.

Bekijk verhalen...

We gaan een reis maken door Colombia van bijna 7 weken. Vertrekken 27 januari 2017 en komen weer terug 16 maart 2017.

Bekijk verhalen...