Nieuwe reactie geplaatst

Reactie is verwijderd

Reageren mislukt: Reacties zijn op dit moment uitgeschakelt

Reageren mislukt: Robot gedetecteerd

26 januari. Vertrekken op tijd. Hebben een flinke rit voor de boeg. We rijden langs verlaten zandstranden en kleine vissersdorpen. Bij Ash Sharqiyah stappen we uit de auto om naar de vele dhows te kijken. Bij een overdekte plek zitten een aantal mannen bij elkaar. We zwaaien naar ze en tot onze grote verrassing zwaaien ze terug en nodigen ze ons uit voor de Omaanse koffie. Het is niet nodig dat we onze schoenen uitrekken. We kijken met veel bewondering naar hun en zij naar ons. Met handen en voeten communiceren we met elkaar. Maar ook de moderne tijd heeft hier door de telecommunicatie een plek gekregen. Google translation is de redding voor de plaatselijke bevolking, maar ook voor ons. We drinken de koffie,eten vijgen en hebben veel plezier met elkaar. Naast mij zit een ongelooflijke boef. Ik wil van iedereen weten hoeveel kinderen de mannen hebben en de man naast mij spant de kroon. 25 kinderen bij meerdere vrouwen. We stappen na een half uurtje en veel plezier op om onze reis te vervolgen. Als we al een aardig eindje weg zijn,rijdt er een auto achter ons die wil dat we stoppen. Wat blijkt twee mannen uit de groep,waar we net afscheid van hebben genomen,willen met ons mee verder reizen om plezier te maken. Tot hun grote teleurstelling maak ik hun duidelijk dat het ons spijt maar dat we samen verder willen reizen. Komen om 13,30 bij de ferry naar Masirah Island aan. Het is erg nevelig door de harde wind,die het zand in de lucht blaast. Het is een beetje gedoe om de juiste kaartjes te kopen, maar we kunnen mee met de boot van drie uur. Om 17.00 op onze plaats van bestemming . Keurig hotel in het helemaal niets. Van de omgeving weinig te zien door de lichte zandstorm.

Afbeeldingen


Laat een reactie achter

Hoeveel is 5 + 10?
Uw reactie is geplaatst!


Reacties

John Versteeg 03 Februari 2020

sounds like an interesting adventure today with your two ( almost ) new friends Thanks for this and the past journaals

nel en wim 31 Januari 2020

Carla hopelijk heb je het emailtje van Wim ontvangen betreffende vluchtgegevens naar Kos. Zou je daar s.v.p. even antwoord op willen geven. En ja wat een wonderlijke wereld zijn jullie weer in terecht gekomen met al die mannen om jullie heen. Genieten !!!!!

nel en wim 31 Januari 2020

Carla hopelijk heb je het emailtje van Wim ontvangen betreffende vluchtgegevens naar Kos. Zou je daar s.v.p. even antwoord op willen geven. En ja wat een wonderlijke wereld zijn jullie weer in terecht gekomen met al die mannen om jullie heen. Genieten !!!!!

Hetty 29 Januari 2020

Wat heerlijk dat er toch een toilet is in de woestijn .Het zijn zulke afstanden. Mooie mannen Carla zou toch maar bij Bob blijven. De foto's zijn allemaal even mooi.Grenieten jullie maar van al die indrukken..

Mia 28 Januari 2020

Wat een leuke mannen allemaal, Bob niet jaloers? En wat een smetteloos witte jurken. Waar wassen ze die in? Geweldig verhaal weer, Carla, verder ziet het er wel heel erg als de woestijn uit zoals ik me die voorstelde. Besos fuerte, Mia

Hansje Boer 28 Januari 2020

Wat gezellig al die mannen om je heen ! Jullie maken wel weer geweldige dingen mee. Wat een hele andere wereld. En je schrijft weer wat af. En hoe ! Boeiend en ook eens nadenken om een boek ervan te maken. En.....doe voorzichtig. Ha, ha ! Liefs , Hansje