Nieuwe reactie geplaatst

Reactie is verwijderd

Reageren mislukt: Reacties zijn op dit moment uitgeschakelt

Reageren mislukt: Robot gedetecteerd

Donderdag 21 januari. Staan pas om 7.30 op . Er hangt een dikke damp boven het meer en het is volgens ons gevoel fris,alhoewel het al 22 graden is. We zijn blij met het hotel. Kleinschalig. Allerliefste mensen. Vanaf het terras uitzicht op het meer. We gaan het eiland verkennen met een tuk-tuk. Smalle straatjes. Veel winkels,die een dagtour verkopen. De nodige restaurants en bars.Boven op de heuvel. Het plein met de spierwitte kerk. Maken ook een rondje op de vaste wal. St. Helena. Helemaal niets bijzonders,maar leuk om door het levendige stadje te rijden. Na de lunch zoeken we onze kamer weer op om de ergste hitte te ontwijken. 37 graden is veel. Ook de plaatselijke bevolking vindt het heet. We zwemmen wat. Bob in de zeer warme jacuzzi. Wandelen wat rond en tegen zonsondergang zoeken we ons plekje op de boulevard weer op. Het is een genot om naar het ontspannen leven van de plaatselijke bevolking te kijken. Voor de zon als een rode bol ondergaat,komen er velen naar het plaatselijke bad gedeelte om met elkaar te praten en een duik in het water te nemen.

Afbeeldingen


Laat een reactie achter

Hoeveel is 5 + 10?
Uw reactie is geplaatst!


Reacties

Marlou 25 Februari 2019

Hola hombres! Wat ziet het er heerlijk uit. Dat water heb je wel nodig om af te koelen. En wat fijn, dat jullie zo'n tof hotel hebben... Groetjes, Marlou Kom ook eens langs bij mij: www.marlou-praathuis.blogspot.com Ik heb nu een stukje over een poster die Roosje ontworpen heeft geschreven. (Met foto's) Voor vanmiddag, de herdenking van de februaristaking in '41 bij de Dokwerker. Ik ben apetrots! Groetjes van Marlou .

hansje 25 Februari 2019

Dat ziet er ook weer beeldig uit ! Liefs vanuit een stralend Bentveld. A.s. woensdag hier ook 20 graden voorspelde het KNMI vanmorgen, met een strakke blauw hemel. Hansje

josje 25 Februari 2019

wat een heerlijkheid!