Nieuwe reactie geplaatst

Reactie is verwijderd

Reageren mislukt: Reacties zijn op dit moment uitgeschakelt

Reageren mislukt: Robot gedetecteerd

RZaterdag 16 februari 2019 Zondag 17 februari 2019 Twee dagen niet veel meer gedaan dan lui zijn. Genietend in een stoel onder de palmen. Lezen en zo nu en dan wat zwemmen in zee. Bij het zwembad, het bord niet in het water als je ziek bent van diarree. Nog nooit van ons leven zo’n bord gezien. Wel frappant dat ook dat ongemak niet aan ons voorbij is gegaan. De keuken van het complex,niet geweldig,dus we geven al snel de schuld aan de keuken van de Green Parrot. Misschien totaal onterecht. Op 10 minuten lopen van ons een fantastisch restaurant, waar we beide avonden gegeten hebben. Over het algemeen is de keuken in dit land niet onze favoriet. Voor ons niet het aller belangrijkste van de reis. Maar soms toch wel fijn om een keer heel lekker te eten.

Afbeeldingen


Laat een reactie achter

Hoeveel is 5 + 10?
Uw reactie is geplaatst!


Reacties

Marlou 21 Februari 2019

Hola hombres! Kijk... dat is nog eens lekker: met een boek aan de rand van het meer. En je lekker laten koesteren door de zon. Dat doe ik nu ongeveer ook, alleen binnen, achter glas, en met een dikke trui en dikke sokken aan. En een boek natuurlijk... Groetjes! Marlou

Mieke 21 Februari 2019

Dat is even genieten van een paar dagen rust op zo'n mooie plek. Doen jullie goed. Ga maar lekker in zee zwemmen!!????????????????????. Liefs en lekker verder genieten. ????