Nieuwe reactie geplaatst

Reactie is verwijderd

Reageren mislukt: Reacties zijn op dit moment uitgeschakelt

Reageren mislukt: Robot gedetecteerd

Zaterdag 26 januari 2019, Een afschuwelijk koude heldere nacht. De hoogte speelt hier een grote rol. Kon maar niet warm worden. Doet me denken aan mijn jeugd ,toen de bloemen op het raam stonden als het vroor. Moest er helaas twee keer uit. Het positieve daarvan,prachtige sterren hemel en de vuurrode lavastroom in de verte. Zes,uur begint het licht te worden. Bob gaat er om zeven uur uit in de hoop mooie plaatjes te kunnen schieten. Hij heeft geen geluk. De zon blijft verscholen achter een andere vulkaan. Pas om 8.30 uur komt de zon voorzichtig te voorschijn. Ik waag me dan ook pas uit mijn bed uit en sla het douchen over. Doe ik later wel als ik opgewarmd ben. De zon staat ondertussen op het terras,waar we ontbijten. De vulkaan heeft het druk. Rommelt en gromt. Grote rookpluimen en rook langs de helling. We vermaken ons prima met niets doen. Lezen,schrijven en kijken naar de honden,die hier een riant leven hebben. Constant zoekend naar een geschikte plek. Helaas betrekt het al snel en wordt het kouder. Na de lunch zoeken we onze hangmatten op. Neem een hete douche. Lezen nog wat en dan is het alweer etenstijd. Vandaag barbeque. Gelukkig is het niet nodig om naar buiten te gaan. De deuren zijn dicht en de haard brandt. We raken in gesprek met een Nederlands echtpaar uit Pijnacker. Hij fotograaf in bruidsreportages. Zij in de zorg,met hun twee kleine kinderen van 10 en bijna 6 jaar. Reizen 8 weken door Guatamala en Honduras. Door het type onderwijs dat de kinderen krijgen,kunnen ze zo lang weg. De vulkaan maakt een paar keer zo veel lawaai,dat zelfs het personeel buiten gaat kijken wat er aan de hand is. Het is erg bewolkt. Van de lavastroom helaas niets te zien. Het is al ruim elf uur als we onze slaapplaats opzoeken. Het voelt voor ons ondertussen of het midden in de nacht is.

Afbeeldingen


Laat een reactie achter

Hoeveel is 5 + 10?
Uw reactie is geplaatst!


Reacties

hansje 28 Januari 2019

Verrassing vanmorgen ! De sneeuw net 2 dagen weg en dankzij beeldige bossen tulpen van jullie het voorjaar in huis ! Hartelijk dank. Mooi op de 28ste. Vorig jaar kwamen jullie op mijn verjaardag thuis en gezellig meteen 's avonds op visite met Peruaanse ? chocola. Dat was 28 februari, ha, ha ! Ben heel blij met de vergissing, want worstel nu met een griepje en komen de bloemen goed van pas. Kan ik jullie ook eens een fotootje laten zien als jullie terug zijn. Lieffffs, Hansje

Lies 28 Januari 2019

Brr.rr...... Geen "elektrieke" deken mee Car?? Gelukkig komt de zon voor jullie weer te voorschijn. Het blijft heel leuk om jullie te volgen.... Veel reisplezier en tot de volgende brief...... Gr.Lies????????