Nieuwe reactie geplaatst

Reactie is verwijderd

Reageren mislukt: Reacties zijn op dit moment uitgeschakelt

Reageren mislukt: Robot gedetecteerd

Vrijdag 18 januari 2019 Een strakblauwe lucht en geen wind als we opstaan. Nog geen mens te bekennen. We gaan eerst zwemmen. Plekje bij het zwembad,uitzicht over zee. Kopje koffie,klassieke muziek. Dat is ons paradijs voor de komende vier dagen. Het uitzicht vanaf het terras is over de blauwe zee en het zwarte strand. Prachtige witte golven. Helaas te gevaarlijk om in zee te zwemmen. Het strand niet om op te lopen door de kleur.Als je niet oppast,kom je er met verbrande voetzolen af. Het open restaurant met een prachtig palmbladeren dak. Onze bungalow gezellig ingericht. Tot nu toe ons volledig veilig gevoeld,maar we willen de komende dagen onze kostbaarheden en papieren toch wel veilig opbergen. De kluis op een onmogelijke plek. In de badkamer, onder het plateau waar de wastafel in zit. Gelukkig is Bob vogelnestjes maken niet verleerd en nog heel lenig. Wringt zich in de broodnodige houding om de code in te stellen. Na het nodige gemopper is het dan toch gelukt en hebben we er veel plezier om. De dag vliegt voorbij. Lezen,wat schrijven,lunchen siësta houden. Voor we er erg in hebben zakt de zon als een rode bol in zee. In het restaurant hebben we ‘s avonds al snel vriendschap gesloten met een hond. Zij heeft waarschijnlijk nog jongen. Ze is heel slim en blijft keurig op afstand ,maar houdt de boel goed in de gaten en dat levert voldoende op. Ze wordt door de gasten verwend, oogluikend toegestaan door het personeel. Gelukkig zijn de mensen hier ook goed voor de honden. Op tijd zoeken we onze kamer op, hopend dat de jetlag van Bob morgen over zal zijn.

Afbeeldingen


Laat een reactie achter

Hoeveel is 5 + 10?
Uw reactie is geplaatst!


Reacties

nel en wim 21 Januari 2019

Wat een paradijsje ! Zo uit de folder !

Marlou 21 Januari 2019

Hoi luitjes, dat zwembad.... daar zou ik wat graag een fijne plons in willen maken. het is hier dan op dit moment wel prachtig weer: een strakblauwe lucht, maar bere-koud! Lekker fris, dat dan weer wel... Groetjes!

Monique 21 Januari 2019

????????prachtig dit paradijs zeg!! Genieten zal hier best lukken. Graag foto van t vogelnestje van Bob ter illustratie Carla ;-)))

Mia 21 Januari 2019

Tja.... Het paradijs gevonden lijkt me. Hier ook heldere lucht, vandaag worden diverse marathons geschaatst. Ook fijn!