Nieuwe reactie geplaatst

Reactie is verwijderd

Reageren mislukt: Reacties zijn op dit moment uitgeschakelt

Reageren mislukt: Robot gedetecteerd

Zaterdag 27 januari Bob is al vroeg uit de veren. Wandeling gemaakt. Richting natuurreservaat, waar veel vogels zitten. Voornamelijk flamingo's en black skimmers. Ik doe het rustig aan. Na een uitgebreid ontbijt ons geÔnstalleerd op het strand. Daarna samen naar het natuurgebied gewandeld.Het vroege licht is prachtig en enorme zwermen vogels maken een herrie van jewelste. Duizenden black skimmers komen uit Noord-Amerika om te overwinteren. We brengen de dag door met lezen,zwemmen,schrijven. Lekker lunchen. Aan het eind van de dag een leuk terrasje opgezocht om naar de zonsondergang te kijken. Heerlijke relaxte dag,die we naar ons idee wel verdiend hadden. Na het diner horen we muziek uit de bar komen. Een verrassing. Een gitarist en violiste spelen vol enthousiasme Peruaanse muziek. Het publiek kent de teksten. Zingen en dansen mee op de muziek van hun land.

Afbeeldingen


Laat een reactie achter

Hoeveel is 5 + 10?
Uw reactie is geplaatst!


Reacties

Marijke 29 Januari 2018

Ben jaloers op jullie geweldige reis! Groetjes Marijke

Aja 29 Januari 2018

Het lijkt me een prachtige relaxte stek en zo te lezen genieten jullie er met volle teugen van. De mensen die jullie reis uitstippelde doen het goed. Denk je eerst nog: "" Holy Moses, dit gaat de verkeerde kant op, hier willen we niet zitten"", belanden jullie in een aards paradijsje. Geweldig hoor. Veel plezier, Aja

Bien 29 Januari 2018

Ha heerlijk lieverds, even een rustdagje tussendoor. Ook wel eens fijn he? Ziet er allemaal weer prachtig uit. Geniet er flink op los en al die zintuigen op scherp he: geuren, kleuren, geluiden, beelden, smaken...alles heerlijk naar binnen laten komen kunnen jullie nog jaren op teren.