Nieuwe reactie geplaatst

Reactie is verwijderd

Reageren mislukt: Reacties zijn op dit moment uitgeschakelt

Reageren mislukt: Robot gedetecteerd

Vliegreis Panama City naar Amsterdam

Foto's van onze laatste dag in Hotel Riande. Totaal geen haast vandaag. Het is prachtig weer en na het ontbijt zoeken we een plekje bij het zwembad. Het is ongeveer 30 graden en nemen regelmatig een verfrissende duik. Schrijven nog wat in onze dagboeken en weblog. Volgen zover het kan de verkiezingen. Hebben ondertussen gezien dat de opkomst groot is. Dat is volgens ons een goede ontwikkeling. Lijkt er op dat de mensen wat meer betrokkenheid tonen. Gisteren en vandaag een aantal Amerikanen gesproken, die allemaal op de hoogte zijn van onze verkiezingen. En ook hoopten dat Wilders stemmen beperkt zullen blijven. Ze waren zelfs op de hoogte van de affaire met Erdogan. Na de lunch wat zitten doezelen onder de parasol. Voor we het weten is het tijd om te vertrekken naar het vliegveld. Daar doen ze ontzettend moeilijk. Alles af en uit. Ook onze schoenen. Bij de controle verdwijnen wat make-up ,een schaartje en pincet in de vuilnisbak. Hebben nog een uurtje voor we gaan boarden . Het lijkt er op dat we op tijd zullen vertrekken. Om 19.00 Zal betekenen dat we rond elf uur morgen ochtend op Schiphol zullen landen.

Afbeeldingen


Laat een reactie achter

Hoeveel is 5 + 10?
Uw reactie is geplaatst!


Reacties

R Poelstra 16 Maart 2017

Eindelijk zijn jullie weer thuus!...... om de verhalen niet te missen en de prachtige foto's, hebben wij onze vakantie nog maar even opgeschoven komt goed en zien jullie wel weer in het echt .....groet Poel en Noor. (eerst maar even bijkomen)

Hetty 16 Maart 2017

Een hele goede reis terug jullie zullen wel dood moe zijn van alle indrukken wij hebben heerlijk meegereisd en spreken jullie gauw . Gerard. Hetty.

el 16 Maart 2017

Welkom thuis, carla en. Bob. Ik heb gisteren de hele reis nog eens over gelezen. Grandioos! En om twee mensen zo te zien genieten op de foto's is het mooiste van het hele verhaal. Tot spoedig ziend. lfs. el

Aja 16 Maart 2017

Nou, jullie hebben in ieder geval een prachtige vakantie gehad. Ik heb genoten van de verhalen en de kleurrijke foto's! Bedankt. Een heel goede en voorspoedige reis terug. Ook hier kom je in de zon. Maar wij halen bij lange na de 30 graden niet. Dat geeft niet. Ik ben ook blij met onze prille lente en lekker zonnetje! En jullie straks vast ook! liefs, Aja