Nieuwe reactie geplaatst

Reactie is verwijderd

Reageren mislukt: Reacties zijn op dit moment uitgeschakelt

Reageren mislukt: Robot gedetecteerd

Cocha de La Lago naar Sibundoy

Tassen moeten weer anders gevuld worden. Winterkleren boven om niet elke dag de boel op zijn kop te zetten. Bob gaat een vroege wandeling maken. We ontbijten rustig en vertrekken pas om 10 uur. Gaan langs de andere kant van het meer richting Sibundoy Vallei. Een prachtige rit door de bergen van ongeschonden bossen. We dalen 700 meter. Om 11.15 zijn we al in het stadje. We zien het bord met Villa Beatrix staan. De weg is afgesloten . Via een moeizame,smalle,onverharde weg,die overal stuk is door een rivierbedding,komen we bij de VILLA aan. Nauwelijks de berg opkomend.We zijn verbijsterd.Een onderkomen,waar we geen kant opkunnen. We hebben twee dagen ter vrije besteding. Wandelen,geen optie. Naar het dorp een enorme onderneming, zeker een half uur lopen en dan weer de berg op. Je bent al buiten adem door de hoogte als je nauwelijks een stap gezet hebt. Willen hier wel een dag doorbrengen,maar zeker geen twee. We besluiten het agentschap te bellen. Hij heeft er alle begrip voor. Belooft ons een extra nacht te boeken in San Augustin,zodat we morgen kunnen vertrekken. De eigenaresse zal voor ons koken,zodat we niet naar het stadje moeten. Het weer is wisselvallig. Ene moment door de zon,je trui uit en iets duns aan. Geen kwartier later regen en koud. Alles maar weer aan. We maken nog een korte wandeling en ontdekken dat er nog een optie was geweest om met een taxi te gaan. Vind het niet erg,dat we dat niet gedaan hebben. De weg te slecht om in het donker terug te gaan. De eigenaresse heeft heerlijk voor ons gekookt en we krijgen er zelfs een lokaal glas witte wijn bij. Bob had vanochtend een grapje tegen haar gemaakt over een glas wijn bij het eten. Ze had het wel verstaan,dus Bob begint al een beetje Spaans te leren. Nog buiten kunnen eten,maar om 8 uur zo koud dat we de buitentafel naast ons bed hebben gezet en daar wat hebben zitten schrijven. Het nog een beetje gezellig gemaakt met muziek van onze IPad.

Afbeeldingen


Laat een reactie achter

Hoeveel is 5 + 10?
Uw reactie is geplaatst!


Reacties

Miek 05 Maart 2017

Jullie zien er gezellig en knus uit! Eenvoud, met de luxe van elkaars gezelschap. Als je daar van kunt genieten ben je een rijk mens!

Lida en Paul 04 Maart 2017

Zag ik daar nu een oud Renaultje staan? Prachtige foto's en wat een avonturen weer..! Groetjes en doorgaan + genieten!

Hetty 04 Maart 2017

Dit is iets anders dan de bokken doorns maar misschien wel zo lekker wat een verschil in temperatuur maar dat maakt het ook weer bijzonder blijf genieten voor je het weet is het om. Hetty.

Lies 04 Maart 2017

Jullie zien er nog " pittig" uit hoor!! Wiijntje altijd goed...maaltijd ook? Nog heel veel reisplezier????

greet.ab stamer 04 Maart 2017

voor een diner aan een plastic keulentafel en slechte ambiance en zulk slecht weer moet je inderdaad naar het buitenland. kijk uit naar zonnige berichten. hou vol ! gr.ab

Ria 04 Maart 2017

Gezellig zo een bericht te lezen, en wat een prachtige foto's weer !!

yvonne 04 Maart 2017

ondanks alles toch mooie foto s en bedankt voor jullie felicitatie zie jullie weer als jullie thuis zijn groetjes van mij