Nieuwe reactie geplaatst

Reactie is verwijderd

Reageren mislukt: Reacties zijn op dit moment uitgeschakelt

Reageren mislukt: Robot gedetecteerd

We hebben als roosjes geslapen. Wel regelmatig wakker. Om vijf uur was het grote feest over. Er wordt wel gedronken,maar niet heel veel. Er is geen agressie. Vonden we een openbaring. Om elf uur worden we weer opgehaald door Hernan. Verteld dat hij van ons extraatje vandaag wat kleding voor zijn dochtertje gaat kopen. Het spreken met elkaar via de computer vinden we allemaal leuk. En weer komen er de gekste dingen uit. Het is vandaag lang zo druk niet als gisteren. De meesten slapen kennelijk hun roes uit. Heb een buurman,die op zijn vrouw leunt en regelmatig zijn hoofd in haar schoot legt. Het is duidelijk te zien dat hij zich wel eens beter gevoeld heeft. Het duurt oneindig lang voor de eerste wagen komt. De politie doet ondertussen stunts op hun motoren en nodige verkopers van water,bananenkoekjes en ballonnen komen voorbij. Mensen die iets voordragen en daardoor wat bij willen verdienen. Er komt een groepje, die een pastoor met zijn koorknapen voorstellen. Ze veroorzaken overal hilariteit . En ja, wij zijn aan de beurt. Zitten deze dag op de eerste rij. Hij vraagt ons waar we vandaan komen en vraagt aan het publiek een groot applaus. Wat ook gebeurt. Daarna een heel verhaal,waar we geen barst van snappen. Er moeten wel centjes in het bakje komen. We hebben alleen maar groot geld. 50.000 peso's ongeveer 17 Euro en dat doen we niet. We krijgen ze om onze oren. Het publiek ligt in een deuk. Het zal zeker niet lovend geweest zijn. Eindelijk om half twee komen de eerste kinderen,dansend en zingend voorbij. Het is een heel ander gebeuren dan gisteren,maar niet minder leuk. Ook vandaag weer de kinderen, die als volleerde danseressen voorbij komen. De vrolijkheid spat er aan alle kanten van af. Om vier uur vinden we het genoeg. Het is een lange zit op de harde banken. Vandaag geen last van de hitte door de de wind,die behoorlijk waait. Via de whats app zoeken we contact met Hernando. Er is weer een verwarrende conversatie ,maar leuk. Als ik vraag hoe laat hij komt,is het antwoord. Ik kom. Voor jou in 10 notulen . Ik ben met mijn vrouw,ik was van plan iets voor de baby die ik fart gaan met haar om te kijken naar je koopt. In ieder geval komt hij pas om vijf uur,moest nog tanken en bracht zijn vrouw mee. Leuke vrouw.. Om half zes zijn we bij het hotel. De kaarten voor het carnaval van maandag geven we aan hun. Ze zijn er erg blij mee en beloven morgen er zeker naar toe te gaan. Dit soort kaarten is voor hun niet haalbaar. We nemen afscheid van elkaar. Zijn hem zeer dankbaar dat hij zo goed voor ons heeft gezorgd. Gaan nog even zwemmen en s'avonds gegeten bij een Italiaans restaurant La Diva. Heel gezellig,maar niets van de carnaval te merken. Morgen barst het weer los.

Afbeeldingen


Laat een reactie achter

Hoeveel is 5 + 10?
Uw reactie is geplaatst!


Reacties

Lida en Paul 04 Maart 2017

Wat een vrolijke mensen en helemaal geen agressie! Feest dus en daar kunnen wij nog wat van leren.. Veel plezier en groet!

ab,greet 03 Maart 2017

Prachtige foto's van een prachtig feest. gewoon doorgaan met genieten en mails sturen. XXX

Hans Peters 02 Maart 2017

Lieve mensen , eindelijk te tijd genomen om jullie verhalen eens rustig door te nemen,prachtig die foto,s en uitingen van die bevolking Bob, je moet hier wel veel ideen opdoen voor 2bee schitterend... ik heb inmiddels een beeld gemaakt van mozaiek ik zal je de foto,s door sturen geniet nog met volle teugen globetrotters ... ook van Wilma de groeten H&W

Wil 01 Maart 2017

Oh wat ziet dat er leuk kleurig uit , mooie foto ,

Agnes en pieter 01 Maart 2017

GOedemorgen beide. Als je vandaag een off Davy zou hebben word je vrolijk en blij van deze prachtige foto 's. TOP ? Lieve groetjes.

Mia 01 Maart 2017

Geweldig jouw verhaal bij die prachtige foto''s. Wat maken jullie ontzettend veel mee en zien het land in al zijn facetten. Fascinerend! Knap dat je ook nog tijd hebt gevonden om je dagboek bij te houden. Besos Mia

yvonne 01 Maart 2017

wat een mooie foto s weer van jullie fantastiese reis nog veel plezier