Nieuwe reactie geplaatst

Reactie is verwijderd

Reageren mislukt: Reacties zijn op dit moment uitgeschakelt

Reageren mislukt: Robot gedetecteerd

Foto's van het carnaval. We worden om 10 uur opgehaald door Hernan Osario. Onze taxichauffeur van gisteravond. Aardige man. Hij heeft in zijn taxi een iPad met een vertaal app. Zo kunnen we goed met elkaar communiceren. Het is soms om je suf te lachen,want er komen hele gekke woorden uit de vertaling in het Nederlands. Hij voorspelt een enorme drukte om bij de ingang van de tribune te komen,waar we kaarten voor hebben. Het is druk op straat. Heel spannend en ik voel me als een kind,dat jarig is. We rijden een stukje om en komen al snel op de plek,waar we moeten zijn. Hernan,heel bezorgd, levert ons persoonlijk af bij de ingang. Spreken met hem af dat hij ons om vijf uur weer op komt halen. We hebben een perfecte plek . De bovenste rij en onder een scherm tegen de felle zon. Het is heel heet. Op de tribune een bandje om de stemming er in te brengen. Het loopt al snel vol. Iedereen is gezellig en geen enkele agressie. Om 11 uur komt de eerste wagen met muziek. Daarna de vele dansers,die er prachtig uitzien. Kinderen,die als volleerde ballerina's hun kunsten laten zien. Tussen door wagens met opzwepende muziek. Als er een beroemdheid opstaat wordt het publiek uitzinnig van vreugde. We hebben vijf uur lang gekeken en genoten van elke seconde. Om vijf uur opgehaald en naar ons hotel gebracht,waar we een verfrissende duik in het zwembad nemen. Gegeten in een ongezellig restaurant,waar niets te merken was van het carnaval. Naast ons hotel een feest ,waar zeker twee duizend mensen waren. Fantastische muziek. Omdat we gasten zijn van het hotel mogen we er ook binnen. Kunnen aan tafel zitten bij wat Colombianen, die het heel gek vinden als we om 11 uur afhaken. Ons hotel wordt bewaakt als of er goud ligt. Door allerlei hekken en veiligheidscontroles mogen we dankzij het oranje bandje dat om onze pols als herkenning zit het hotel weer binnen. Op onze kamer de muziek oorverdovend hard. Met onze oordoppen lukt het om na een fantastische dag in slaap te vallen met de muziek ,die van ver komt.

Afbeeldingen


Laat een reactie achter

Hoeveel is 5 + 10?
Uw reactie is geplaatst!


Reacties

Gerard en Ineke 02 Maart 2017

Dag Bob en Carla, wat een prachtige reis maken jullie en wat een mooie foto's, net zo kleurrijk als het land en de mensen zelf. Er komen veel herinneringen naar boven. Heel leuk om de verslagen te lezen, geniet van de laatste weken, lieve groet van ons.

Marlou 01 Maart 2017

Ahhh, al die kleuren! Wat ziet dat er fantastisch uit! Kan me voorstellen dat jullie van elke minuut genoten hebben. Saludos!