Nieuwe reactie geplaatst

Reactie is verwijderd

Reageren mislukt: Reacties zijn op dit moment uitgeschakelt

Reageren mislukt: Robot gedetecteerd

Foto's Casa Verde Standbeeld Simon Bolivar. Botanische tuin. Foto's Santa Marta en strand van Paradero. Toch maar weer gezocht naar de telefoon van Bob. Een van de vele Kleine tasjes,die hij heeft, niet ingekeken. En ja ,daar was de telefoon. Zijn we blij mee. Kunnen we de tassen weer heel keurig inpakken. Gaan met een taxi naar Quita Florida San Pedro de Alejandrino.. Het is een buitenplaats uit de 17e eeuw. En is tegenwoordig een museum ter nagedachtenis aan Simon Bolivar. De grote bevrijder van zuid Amerika. De botanische tuin jammer genoeg verwaarloosd. Deels te danken aan de enorme droogte. Er is niet zo heel veel te zien in Santa Marta en we besluiten een taxi te nemen naar het strand van Radadero. Laten ons afzetten bij hotel Tamaca. Kunnen een middag arragement krijgen. Mag je gebruik maken van het zwembad,de handdoeken en ligstoelen. Gaan eerst lunchen op het terras met uitzicht op zee. Het is heerlijk om aan het strand te zijn. Een prachtig zwembad om een duik in te nemen en langs het strand te lopen en te kijken naar het leven op het strand met alle verkopers. Van hoeden tot bananen . Blijven kijken naar de zonsondergang en gaan dan pas terug naar onze Casa. s'Avonds weer de gezelligheid opgezocht van het plein.

Afbeeldingen


Laat een reactie achter

Hoeveel is 5 + 10?
Uw reactie is geplaatst!


Reacties

Miek 03 Maart 2017

Al die vraagtekens in mijn vorige reactie, zijn oorspronkelijk smilyes. Blijkbaar worden die niet herkent....

Miek 03 Maart 2017

Wat een heerlijkheden! En wat een fijne verhalen, ook dat zoeken naar de telefoon, heel herkenbaar....???? Geniet met alles wat jullie in je hebben, want het schiet alweer op. Ik geniet weer met veel plezier mee???? Groetjes, Miek

Ellen Witteman - van Lierop 27 Februari 2017

Carla, wat maken jullie een prachtige reis, en schitterende foto's. Heerlijk om jullie verhalen te lezen groetjes Ellen

Hansje 27 Februari 2017

Vijf minuten geleden zat ik ook al een heel verhaal te schrijven, maar dat ging mis, geloof ik. Het ene plaatje is nog mooier, dan het andere. Dat is weer genieten ! Zo bouwen jullie weer fijne herinneringen op.Geweldig ! Dikke kus voor beiden.